Sivut

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Viikon kuva - kokeilu saada blogiin uutta virtaa

Valokuvailulle ei ole oikein riittänyt aikaa niin paljoa, mitä voisi toivoa. Siksipä koitan nyt uutta keinoa löytää aikaa valokuvailla, vaikka sitten ihan arkisia asioita, kännykän kameralla jos ei muuten. Samalla toivon, että saan aktivoitua tätä blogiakin hieman, eli näillä viikon kuva blogiteksteillä.

Katsotaan kuinka tämä kantaa hedelmää vai jääkö lyhyeksi kokeiluksi. Toivon kuitenkin, että tämän ansiosta saisin motivoiduttua hieman enemmän tarttumaan kameraan tai kännykkään ja kirjoittelemaan myös tätä blogia. Samalla tulee todistettua, että omien harrastusten sovittaminen lapsiperheen arkeen onnistuu, kun vain vähän suunnittelee aikatauluja.

Sairastelun jälkeen ihmisten ilmoille

Nyt kuitenkin tämän viikon kuvan pariin. Viime viikko sairastettiin ja oltiin kotona jumissa. Sunnuntaina vihdoinkin päästiin liikenteeseen, kun olo alkoi olla jo parempi itse kullakin, joten ei ole vaikea arvata miksi tämä kuva valikoitu viikon kuvaksi. Vihdoinkin, sairastelun jälkeen päästiin ihmisten ilmoille!

Vihdoinkin ihmisten ilmoilla
Löydät tämän kuvan ja paljon muita myös Instagram profiilistani. Kerro myös mietteet kommenteissa. Voit jättää myös kehitysideoita blogiani koskien kommentoimalla blogikirjoituksiani.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti